Anikó konyhája

Anikó konyhája

Szrapacska

2015. augusztus 18. - Pálinkó Anikó

4-5 közepes burgonya (sajtreszelőn lereszelve, levét kinyomkodom)
kétszer annyi liszt mint amennyi burgonya
1 tojás, pici só
kevés víz
Ezekből sűrű galuska tésztát készítünk.

Kevés füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, félretesszük.

A galuska tésztánkat, forró sós vízben kifőzzük. A szalonna kisült zsírjával meglocsoljuk. Kb 15 dkg juhtúrót morzsolunk rá, és rászórjuk a szalonna kockákat.

foto2224.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://anikokonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr87716468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása