50 dkg liszt
2,5 dkg élesztő
2,5 dl tej
pici cukor az élesztő felfuttatásához
kb 10 dkg margarin
12 dkg tejföl
só
a kenéshez:
egy evőkanál tejföl
ugyanennyi ketchup
oregánó
só , bors, és egy kis kolbász vagy bármilyen felvágott ( ami van otthon) egy konzerv kukorica
tetejére: egy tojás felütve
kb 20 dkg trappista sajt
A tészta hozzávalóit összeállítjuk, majd langyos helyen pihentetjük.
Kinyújtjuk megkenjük a tejfölös kecsappal, rápakoljuk a kukoricát, felvágottat, és kb a sajt felét.
Két szemben lévő oldalát behajtjuk, majd megkenjük tojással és megszórjuk sajttal.A másik oldalait is felhajtjuk, és kinyújtjuk megkenjük tojással megszórjuk sajttal, feldaraboljuk és kisütjük.